Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έλεγε η μεθυσμένη βασίλισσα Ελισάβετ στο γιο της Κάρολο για την Καμίλα

Τι έλεγε η μεθυσμένη βασίλισσα Ελισάβετ στο γιο της Κάρολο για την Καμίλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tους καβγάδες του πρίγκιπα Καρόλου με την βασίλισσα Ελισάβετ για τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αποκαλύπτει μία νέα, μη εξουσιοδοτημένη, βιογραφία του πρίγκιπα.

Με τίτλο «Ο επαναστάτης Πρίγκιπας: Η εξουσία, το πάθος και η αψήφηση του Καρόλου» το βιβλίο επιχειρεί να αποτυπώσει την δεκαετή, κρυφή διαμάχη της Βρετανίδας βασίλισσας με τον γιο της, για τις επαφές του με την (μετέπειτα) Δούκισσα της Κορνουάλης.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε τη Δευτέρα μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο που αναμένεται να «ενοχλήσει» την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Τα μεγάλα προβλήματα φαίνεται πως ξεκίνησαν το 1995, έναν χρόνο πριν το διαζύγιο της Νταϊάνας από τον Κάρολο και ενώ ήδη το πριγκιπικό ζεύγος ήταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται οι συγγραφείς του βιβλίου, ένα απόγευμα ο Κάρολος ζήτησε από την μητέρα του να μην αναμειχθεί ξανά στη σχέση του με την Καμίλα.

Έχοντας πιει «αρκετά μαρτίνι» μετά το μεσημεριανό γεύμα, η βασίλισσα φημολογείται πως δεν κράτησε την ψυχραιμία της και απάντησε στον γιο της: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την τρελή γυναίκα».

Όπως λέγεται, η βασίλισσα δεν συγχώρεσε στον γιο της το «Καμίλαγκεϊτ» του 1989, με αφορμή το μαγνητοσκοπημένο υλικό 8 λεπτών που είχε διαρρεύσει στον Τύπο, με τις ιδιαίτερες στιγμές ενός ζευγαριού, που μεγάλη μερίδα του Τύπου αναγνώρισε ως τον Κάρολο και την Καμίλα.

Τελικά το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το 2005 αλλά στην δεκαετία που μεσολάβησε ο Κάρολος καλούσε συχνά την Καμίλα στο ανάκτορο, «κάτω από τη μύτη» της βασίλισσας χωρίς να της το πει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr