Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γαμπρός 9 χρονών, η νύφη 62 – Που και γιατί έγινε αυτός ο απίθανος γάμος!

Ο γαμπρός 9 χρονών, η νύφη 62 – Που και γιατί έγινε αυτός ο απίθανος γάμος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γάμος, Νότια Αφρική, Φωτογραφίες,

Ο νεαρός, μόλις 9 χρονών, που βλέπετε ονομάζεται Σάνι Μασιλέλα (Saneie Masilela) και η νύφη του, δηλαδή η γυναίκα που νυμφεύθηκε, είναι η 62χρονη Έλεν Σαμπάνγκου (Helen Shabangu).

Πάμε από την αρχή, γιατί προφανώς κάτι δεν καταλάβατε και δεν έχετε κι άδικο. Ο 9χρονος Σάνι παντρεύτηκε την 62χρονη Έλεν. Που συνέβη αυτός ο εντελώς ανήκουστος γάμος;

Στο χωριό Κιλντάρε στη Νότια Αφρική.

Ο 9χρονος Σάνι, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ο πιο νέος γαμπρός στον κόσμο. Η Έλεν είναι μια 62χρονη μητέρα πέντε παιδιών, η οποία εργάζεται σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Το ζευγάρι τέλεσε δύο γάμους, σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα. Ο πρώτος γάμος έγινε το 2013 ύστερα από ισχυρισμό του Σάνι ότι οι πεθαμένοι του πρόγονοι, τα πνεύματα των προγόνων του -για να είμαστε πιο ακριβείς-, τον διέταξαν να παντρευτεί την Έλεν. Ο δεύτερος γάμος έγινε φέτος, όπου το ζευγάρι επανέλαβε τους όρκους του.

Ωστόσο, αυτός ο εξωφρενικός γάμος ενός 9χρονου με μια 62χρονη, ύστερα από εντολή των “προγονικών πνευμάτων” δεν είναι αποδεκτός από όλους τους συγχωριανούς του ζευγαριού. Αρκετοί λένε ότι πρόκειται περί “άρρωστης κατάστασης”, αλλά η μητέρα του Σάνι, η Πέσιενς, δηλώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα:

“Γνωρίζω ότι είναι επιθυμία των προγόνων. Εάν δεν γινόταν αυτός ο γάμος κάτι πολύ κακό θα συνέβαινε στην οικογένειά μας”, είπε η μητέρα του… γαμπρού και συνέχισε: “Οι άνθρωποι συνεχώς ρωτάνε εάν το ζευγάρι θα ζήσει μαζί, θα κοιμάται μαζί, εάν θα κάνουν παιδιά κι εγώ τους απαντώ ότι μετά το γάμο όλα είναι πάλι όπως πριν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή του Σάνι. Η τελετή έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα πνεύματα των προγόνων μας. Στην πραγματικότητα παίζουμε”.

Η μαμά του Σάνι, λοιπόν, εξηγεί ότι ο γάμος είναι στην ουσία “λευκός” και έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα πνεύματα των προγόνων.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο γαμπρός;

“Είμαι ευτυχισμένος που παντρεύτηκα την Έλεν, αλλά θα συνεχίσω να πηγαίνω στο σχολείο κανονικά”, ήταν η δήλωση του γαμπρού, ο οποίος συμπλήρωσε: “Όταν μεγαλώσω θα νυμφευτώ μια κυρία της ηλικίας μου”.

Ο επί 30 χρόνια σύζυγος της Έλεν, ο Άλφρεντ, ήταν παρόν και στις δύο τελετές. Είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους: “Τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε χαρούμενοι επειδή δεν έχουμε πρόβλημα που παντρεύτηκε το παιδί και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος”.

Δείτε το βίντεο του γάμου και στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες:

gamos-1

gamos-2

gamos-3

gamos-4

gamos-5

gamos-6

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Κανείς δεν θα σταματήσει» το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της Χαμάς

Υπ. Εξωτερικών Ισραήλ σε Τουρκία: «Δεν έχουμε ξεχάσει το ολοκαύτωμα των Αρμενίων και τις σφαγές των Κούρδων»

Ο Ερντογάν κατηγόρησε ΗΠΑ και Βρετανία ότι προσπαθούν να μετατρέψουν την Ερυθρά σε «θάλασσα από αίμα»

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής: Εκδήλωση προς τιμή του ομογενή Στ. Νικολάου – Γ. Χρυσουλάκης: «Οικοδομούμε γέφυρες και δίκτυα συνεργασίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr