Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βιάζουν τις γυναίκες των Γιαζίντι και τις πουλάνε για 25 δολάρια

Βιάζουν τις γυναίκες των Γιαζίντι και τις πουλάνε για 25 δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, πάνω από 700 γυναίκες των Γιαζίντι, οι περισσότερες νεαρές, κρατούνται σε φυλακή στη Μοσούλη από το Ισλαμικό Κράτος.

Το Daily Beast περιγράφει τις ανατριχιαστικές καταστάσεις που βιώνουν αυτές οι ανυπεράσπιστες γυναίκες στα χέρια των αιμοσταγών τζιχαντιστών. Όσες δέχονται να εξισλαμιστούν, πωλούνται στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους από 25 έως 150 δολάρια η μία, εξαρτάται από την ομορφιά και την ηλικία η τιμή. Οι άλλες που κρατάνε την πίστη τους, βιάζονται συνεχώς, ώστε ή να αποφασίσουν να γίνουν μουσουλμάνες για να έχουν μόνο έναν βιαστή, τον τζιχαντιστή “σύζυγο”, ή να πεθάνουν.

Οι πληροφορίες προέρχονται κυρίως από γυναίκες που όταν απήχθησαν είχαν επάνω τους τα κινητά τους τηλέφωνα και κατάφεραν να τα κρατήσουν μπαίνοντας στη φυλακή. Ορισμένες επικοινώνησαν με συγγενείς τους και περιέγραψαν τι συμβαίνει. Άλλες πάλι υποχρεώθηκαν από τους τζιχαντιστές να τηλεφωνήσουν στους δικούς τους.

Η μητέρα μιας αιχμάλωτης γυναίκες μίλησε στο Daily Beast για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κόρη της. Είπε ότι η κόρη της τής είπε ότι τη βίασαν δεκάδες άνδρες μέσα σε μερικές μόνο ώρες. Άλλες γυναίκες είπαν ότι κάποιες αιχμάλωτες γέννησαν μέσα στη φυλακή και τους πήραν τα παιδιά.

Η φυλακή Μπαντούς της Μοσούλης, από όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη αρχές Ιουνίου, έχει μετατραπεί σε κολαστήριο. Εκεί μέσα οι τζιχαντιστές έσφαξαν τουλάχιστον 670 σιίιτες που είχαν πιάσει. Στη συνέχεια, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις φυλακές ως “αποθήκη” γυναικών, τις οποίες προορίζουν είτε για ερωτικές σκλάβες, είτε ως εμπόρευμα για δουλεμπόριο.

Μεταξύ των γυναικών που υποφέρουν όλη αυτή τη φριχτή κατάσταση υπάρχουν και 14χρονα κορίτσια, που για τα γούστα και τα ήθη των τζιχαντιστών θεωρούνται επίσης “ώριμες” γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr