ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Γερμανία οι εκπρόσωποι των 16 ομόσπονδων κρατιδίων απέρριψαν το αίτημα των δημοσίων υπαλλήλων της χώρας, να τους χορηγηθούν αυξήσεις στους μισθούς της τάξης του 5,5%.
Τα συνδικάτα των δημοσίων υπαλλήλων στα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας απαιτούν αυξήσεις στους μισθούς τους κατά 5,5%, με το επιχείρημα ότι οι απολαβές τους ανεβαίνουν με πολύ βραδύτερο ρυθμό από ότι των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Αρνητική ήταν η απάντηση των εκπροσώπων των δεκαέξι ομόσπονδων γερμανικών κρατιδίων, κρίνοντας ότι δείχνει έλλειψη «κάθε αίσθησης της πραγματικότητας».
Οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων παραδέχονται μεν ότι οι αυξήσεις μισθών που ζητούν θα επιβαρύνει τους προϋπολογισμούς των κρατιδίων με 6 δισεκ. ευρώ, αλλά τονίζουν ότι μια τέτοια αύξηση απολαβών θα συνέβαλε σημαντικά να αυξηθεί η ιδιωτική κατανάλωση και να τονωθεί ο ρυθμός ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας.
Πέρυσι πολλοί εργαζόμενοι στη Γερμανία εξασφάλισαν μεγάλες αυξήσεις μισθών, σε πολλές περιπτώσεις πολύ πάνω από τον πληθωρισμό.























































