ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο
Δημοσκόπηση GPO: Πτώση ΝΔ στο 23,8%, το χαμηλότερο ποσοστό το 2026
Υπουργός Οικονομικών ΗΠΑ: Αποκλείεται η ανανέωση της εξαίρεσης από τις κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
Κύπρος-ΗΠΑ: Ενεργειακή συμμαχία με ορίζοντα το 2030 και επενδύσεις δισεκατομμυρίων
Την Παρασκευή 24/04: Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση Κύπρου-Αιγύπτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 7.518 έφθασαν οι νεκροί από τον ιό του Έμπολα στη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, ενώ τα κρούσματα του ιού ανέρχονται στα 19.340.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) η Σιέρα Λεόνε έχει αναφέρει τα περισσότερα κρούσματα, 8.939, ακολουθεί η Λιβερία με 7.830 και η Γουινέα με 2.581.
Οι νεκροί στη Σιέρα Λεόνε, πάντως, είναι 2.556, κατά πολύ λιγότεροι από τη Λιβερία που είναι 3.376.
Εκτός των τριών αυτών χωρών, θύματα του Έμπολα έχουν επίσης αναφερθεί στο Μαλί, τις ΗΠΑ, τη Νιγηρία, την Ισπανία και τη Σενεγάλη.
«Ο κόσμος θα πρέπει να πάρει ένα μάθημα και να θέσει σε εφαρμογή καλύτερα συστήματα ταχείας αντιμετώπισης των επιδημιών, ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη επιδημία, μια δοκιμασία που σίγουρα θα έρθει», τόνισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν.























































