ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
Οι ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους και δύο UAV από την Υεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν την Τετάρτη στη Νικαράγουα σε συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διάνοιξη διώρυγας που θα συνδέει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Ο Αρχηγός της αστυνομίας της χώρας, Άμιντα Γκρανέρα, δήλωσε ότι 15 αστυνομικοί και 6 διαδηλωτές τραυματίστηκαν εξαιτίας των συγκρούσεων. Ωστόσο, οι διοργανωτές της διαδήλωσης υποστήριξαν ότι συνολικά τραυματίστηκαν τουλάχιστον 40 άνθρωποι.
Ο Γκρενέρα δήλωσε ότι αφότου διαλύθηκε η διαδήλωση, συμμετέχοντες σε αυτή χρησιμοποίησαν όπλα, μαχαίρια, πέτρες και ξύλα και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους ισχυρίστηκαν ότι η διαδήλωση κύλησε ειρηνικά.
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Ελ Τούλε. Κάνοντας χρήση δακρυγόνων και σφαιρών από καουτσούκ, η αστυνομία κατέφερε να διαλύσει το πλήθος των 300 διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή. Τριάντα τρεις διαδηλωτές συνελήφθησαν από τις αρχές, δήλωσε ο Γκρενέρα.























































