ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Ο Φαραντούρης έριξε σφαλιάρα στους Τούρκους από την Κάσο: «Πόντιση καλωδίου και επέκταση στα 12 ν.μ. νοτίου της Κρήτης»
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η ρυμούλκηση του Norman Atlantic, στο οποίο παραμένουν 313 άνθρωποι. Ένας κάβος έσπασε και για κάποια ώρα το πλοίο έμεινε και ακυβέρνητο εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας.
Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων, ωστόσο, έδωσαν λύση στο πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά το πλοίο εξακολουθεί να φλέγεται και πλέον είναι εμφανή η κλίση που έχει πάρει. Σύμφωνα με μαρτυρίες η κλίση είναι μεγαλύτερη των 7 μοιρών.
Την ίδια στιγμή θρίλερ υπάρχει και σε ότι αφορά το λιμάνι στο οποίο θα ρυμουλκηθεί το πλοίο. Οι Ιταλοί επιμένουν πως θα το οδηγήσουν στο λιμάνι του Πρίντεζι το οποίο, ωστόσο, απέχει πάνω από 50 μίλια από το σημείο που βρίσκεται τώρα το Norman Atlantic.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, πάντως, θα ήταν προτιμότερο το πλοίο να οδηγηθεί σε κάποιο λιμάνι της Αλβανίας που βρίσκεται σε σαφώς μικρότερη απόσταση.
Ο λόγος που το πλοίο δεν οδηγείται σε λιμάνι της Αλβανίας ακούγεται ότι είναι πολιτικός και μάλιστα -για την ακρίβεια- γεωπολιτικός.























































