ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό πολιτικού κόμματος, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε πρωτιά στην Αριστερά με 35%, ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 28%, Χρυσή Αυγή και Ποτάμι στα ίδια, μεταξύ 7 και 7,5%, το ΚΚΕ βρίσκεται στα ποσοστά του, δηλαδή 5,5%, Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι στο 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΠΑΣΟΚ δίνουν μάχη να μπουν στη Βουλή με 2,7-3,2% και εκτιμάται ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο εκλογών.
Η διαφορά του 7% είναι μεγάλη για να ανατραπεί, ενώ το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου “κόβει” από ό,τι φαίνεται από το κόμμα Βενιζέλου αλλά και “ενεργοποιεί” πολίτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαιναν να ψηφίσουν. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο “κόβει” από τον ΣΥΡΙΖΑ κι αν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που του “στερεί” την αυτοδυναμία.
























































