ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υποψήφια βουλευτής του κόμματος στη Β’ Αθηνών Nάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984, αναφέρθηκε στη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να αιτηθεί την τεχνική επέκταση του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.
«Θα ζητήσουμε τεχνική επέκταση για να υπάρχει δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης ακριβώς του προβλήματος του χρέους και κατάθεσης του δικού μας προγράμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ίδια αναφέρθηκε και στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει να αξιοποιήσει προς την κατεύθυνση αυτή ένα μέρος της δημόσιας περιουσίας, που είναι σήμερα στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.
«Θα την αξιοποιήσουμε πραγματικά και ένα μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί εκεί (σ.σ στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού) για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μιλάω για ακίνητη περιουσία. Εκεί, θα πάει μεγάλο μέρος μελλοντικών κερδών από υδρογονάνθρακες και ο,τιδήποτε άλλο προκύψει μέσα από τα μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει η Ελλάδα μέσα από την αξιοποίηση των αποκλειστικών θαλάσσιων ζωνών», είπε η κ. Βαλαβάνη.
























































