ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Linke, Γερμανία, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζάρα Βάγκενκνεχτ, Λιτότητα, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα δεν θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης, τονίζει η αντιπρόεδρος του κόμματος «Die Linke» Ζάρα Βάγκενκνεχτ.
«Εάν η γερμανική κυβέρνηση αφήνει να δημιουργηθεί μια άλλη εντύπωση, τότε ισοδυναμεί με προφανή προσπάθεια να αναμειχθεί στον ελληνικό προεκλογικό αγώνα», είπε σε συνέντευξή της στην Kölner Stadt-Anzeiger, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.
«Η γερμανική κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχθεί ότι με την λανθασμένη πολιτική της έναντι του ευρώ έχει σπαταλήσει τεράστια ποσά».
Η Ζάρα Βάγκενκνεχτ υπενθύμισε ότι το ποσό των 240 δισ. ευρώ που δανείστηκε η Ελλάδα, στην πραγματικότητα δόθηκε κατά 95% στον χρηματοοικονομικό τομέα.
«Οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν αυτό το ποσό. Αυτήν την σκληρή αλήθεια δεν θέλει να την πει η Μέρκελ στους ψηφοφόρους. Η Ελλάδα χρειάζεται κούρεμα χρέους και η Ευρώπη έναν φόρο στους πολυεκατομμυριούχους», τονίζει η Βάγκενκνεχτ.
Η ίδια ανέφερε ότι την ερχόμενη Κυριακή θέλει να αναδειχθεί ο Αλέξης Τσίπρας νικητής των εκλογών.
«Η Ελλάδα θα μπορούσε να δώσει το σύνθημα και για άλλες χώρες να μην υποτάσσονται στις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόικας για λιτότητα, που έχουν επιτείνει την κρίση».
























































