ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έσωσε τον Παντελή Καμά από ξύλο!

Πώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έσωσε τον Παντελή Καμά από ξύλο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα έξω από το 5ο δημοτικό σχολείο στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Πέντε στελέχη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δέχθηκαν επίθεση από δέκα άτομα, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής.

Αργότερα, τον ρόλο του ειρηνοποιού κλήθηκε να αναλάβει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς απέτρεψε την πρόκληση σοβαρού επεισοδίου σε εκλογικό κέντρο της Β΄ Πειραιώς.

«Πρωταγωνιστές» της έντασης ήταν ο δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Παντελής Καμάς (φωτογραφία), οι οποίοι αφού λογομάχησαν για αρκετή ώρα λίγο έλειψε να μετατρέψουν το χώρο σε… ρινγκ.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα του Κερατσινίου, μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν για επιθέσεις οπαδών της Χρυσής Αυγής, εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ξαφνικά, οι δύο τους ήρθαν τετ-α-τετ με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι αντεγκλήσεις. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από δήμαρχο Κερατσινίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Μετριότητα που λανσάρεται ως αριστεία… αριβισμός ματαιόδοξων ολιγοελάχιστων

Αλέξης Τσίπρας: Με τα υπερπλεονάσματα ο Μητσοτάκης θέλει «να εξαγοράσει ψήφους λίγο πριν από τις εκλογές»

Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ… σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...