ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρετανία, Εθνικές Εκλογές 2015, Λιτότητα, ΣΥΡΙΖΑ, Τζορτζ Όσμπορν,


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα δεν συνιστά ήττα της λιτότητας, αλλά ήττα των αποτυχημένων οικονομικών σχεδίων και θα πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση στη Βρετανία για να συνεχίσει την πολιτική που ακολουθεί, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει το Ρόιτερς, σημείωσαν νίκη στις πρόωρες εκλογές με την υπόσχεση ότι τα πέντε χρόνια λιτότητας, “ταπείνωσης και δεινών” που επέβαλαν οι διεθνείς δανειστές παρήλθαν.
“Οι πολίτες έχουν κουραστεί από την αποτυχία του οικονομικού προγράμματος, έχουν κουραστεί από την άνοδο του ποσοστού ανεργίας…αυτό που βλέπετε δεν είναι μία ήττα της λιτότητας, είναι μία ήττα των οικονομικών σχεδίων που δεν αποδίδουν και στη Βρετανία έχουμε μία οικονομική πολιτική που αποδίδει” δήλωσε ο Όσμπορν στο ραδιόφωνο του BBC.
Ο Όσμπορν, του οποίου το κυβερνόν Συντηρητικό κόμμα αναμένεται να επανεκλεγεί τον Μάιο, δήλωσε ότι οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθούν “πολύ δύσκολα υλοποιήσιμες”.
“Ελπίζω ότι και οι δύο πλευρές τώρα θα ενεργήσουν με υπευθυνότητα. Είναι βέβαιο ότι απαιτείται σταθερότητα για τα συμφέροντα του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι θα πρέπει να έχουμε τον ενδεδειγμένο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της ευρωζώνης”, τόνισε ο ίδιος.























































