ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη χαριστική βολή στον Αντώνη Σαμαρά δίνει το site της εφημερίδας Παραπολιτικά με αφορμή την απίστευτη κίνησή του να μην παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα αναφέρει στον τίτλο άρθρου της «Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντώνης Σαμαράς!» και δεν αναφέρεται στα ποσοστά που έλαβε το κόμμα…
Η επίθεση άνευ προηγουμένου για την κίνηση του πανικόβλητου Σαμαρά έρχεται από μία φίλα προσκείμενη εφημερίδα στη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που επισφραγίζει ότι το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά είναι κάτι παραπάνω από κοντά.
Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ , καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.
Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Oι ΗΓΕΤΕΣ ξέρουν ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ και να σέβονται την ετυμηγορία του λαού τους.
ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ για αυτή την υπερήφανη παράταξη των μεγάλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Υ.Γ Πότε την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, την παράδοση – παραλαβή της πρωθυπουργίας , δεν έκανε ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , όπως ο Κώστας Μπούρας. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ!
























































