ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστρία: Μια συμφωνία για παράταση της ωρίμανσης των ομολόγων είναι δυνατή

Αυστρία: Μια συμφωνία για παράταση της ωρίμανσης των ομολόγων είναι δυνατή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αυστρία, ο καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν, δήλωσε την Πέμπτη ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζει ότι οι προτάσεις του για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους πρέπει να βασίζονται στις δεσμεύσεις των προκατόχων του.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη και δήλωσε ότι μία συμφωνία για την παράταση της ωρίμανσης των ελληνικών ομολόγων επί τη βάσει ευρωπαϊκής συναίνεσης είναι δυνατή και ότι εξαρτάται από τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει η Ελλάδα, όπως ως προς την φορολόγηση των εκατομμυριούχων.

«Πρέπει να δίνεται στους ανθρώπους η ευκαιρία να εκπληρούν μία δέσμευση. Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας γνωρίζει ότι οι προτάσεις του πρέπει να βασίζονται στις δεσμεύσεις των προκατόχων του» δήλωσε ο Βέρνερ Φάιμαν σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό δίκτυο ORF.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης

Τσίπρας: Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη ήρθε για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας

Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρεσβευτές Βόρειας και Νότιας Αμερικής: Η Ελληνική Ομογένεια γέφυρα συνεργασίας

Τσίπρας: Κάλεσμα στις πρώτες διαδικτυακές συναντήσεις της ΕΛ.Α.Σ. – Την Πέμπτη 16/7 στις 19.00 η πρώτη (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Πραγματικός πατριωτισμός είναι να στηρίξεις την Περιφέρεια, τους ακρίτες, τα νησιά μας απέναντι στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr