ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για GPO (Greek Public Opinion ) Δημοσκοπήσεις, Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καθολική είναι η στήριξη που προσφέρει ο ελληνικός λαός, ακόμη και οι 6 στους 10 ψηφοφόρους της ΝΔ, στη νέα κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με το πρωτοφανές σε ύψος ποσοστό του 79,2% ο ελληνικός λαός συμφωνεί με τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, συμφωνεί και το 60% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την ίδια μέτρηση:
-το 85% των πολιτών θεωρούν ότι οι προγραμματικές δηλώσεις είναι συνεπείς με τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ,
-το 73,6% των πολιτών εκτιμούν ότι η στρατηγική που ακολουθούν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στη διαπραγμάτευση θα οδηγήσει τελικά σε συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους εταίρους και μόνον το 16,2% βλέπει μια οριστική ρήξη,
-το 60,9% των πολιτών πιστεύει ότι ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη δεν έχει περάσει οριστικά,
-το 78,4% των πολιτών διατυπώνουν θετικές κρίσεις για την πολιτική και τους χειρισμούς του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης τις δύο πρώτες εβδομάδες από την εκλογή τους, ενώ αρνητικές κρίσεις διατυπώνει μόνο το 16% των πολιτών.
– 9 στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να συμβάλουν στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης, ενώ ενδιαφέρον είναι το εύρημα ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση οι ψηφοφόροι της ΝΔ απαντούν “ναι” και “μάλλον ναι” σε ποσοστό 93,5%.
– 9 στους 10 πολίτες διατυπώνουν συμφωνία με την εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι είναι υποχρέωση της νέας κυβέρνησης η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων.
























































