ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν και Ομπάμα τονίζουν την ανάγκη για πολιτική λύση στην Ουκρανία

Πούτιν και Ομπάμα τονίζουν την ανάγκη για πολιτική λύση στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όπως αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, τόνισαν την ανάγκη μιας πολιτικής λύσης για την «εσωτερική» σύγκρουση στην Ουκρανία ώστε να τελειώσει γρήγορα η αιματοχυσία τόνισαν ος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Η ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρει επίσης ότι οι δύο πρόεδροι σημείωσαν την ανάγκη να προστατευθούν τα δικαιώματα των κατοίκων όλων των περιοχών της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων και των ρωσόφωνων περιοχών στα ανατολικά της χώρας.
Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρότρυνε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να συμφωνήσει σε μια ειρηνευτική συμφωνία.

Σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος και οι ηγέτες της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, συναντώνται στο Μινσκ της Λευκορωσίας, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια συμφωνία ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ουκρανία: 6 νεκροί και 91 τραυματίες από ρωσική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στη γενέτειρα του Ζελένσκι (βίντεο)

Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»

Νέα ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ έφτασε στη Μέση Ανατολή

Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ – Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr