Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης “μπλόκαρε” την ανακοίνωση Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Λαφαζάνης “μπλόκαρε” την ανακοίνωση Προέδρου της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναβλήθηκε το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή το βράδυ, με το οποίο θα ανακοίνωνε τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που προτείνει η κυβέρνηση.

Όπως ενημέρωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τους δημοσιογράφους, το όνομα του υποψήφιου Προέδρου που προτείνει η κυβέρνηση θα ανακοινωθεί μετά το Eurogroup και η ψηφοφορία για εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει την Τετάρτη. Την Τρίτη θα συνεδριάσει και η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μάλιστα ότι σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

“Συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση, είμαστε έτοιμοι για μία αμοιβαία επωφελή λύση. Συνεχείς οι συνομιλίες με τους αξιωματούχους της Ευρώπης. Υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Γιουνκέρ σήμερα.

Η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου θα γίνει μετά το Eurogroup της Δευτέρας και την Τετάρτη θα λάβει χώρα η ψηφοφορία στη βουλή”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόλο που η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου φαινόταν δεδομένη και το διάγγελμα του πρωθυπουργού είχε ανακοινωθεί για τις 8 το βράδυ, τα δεδομένα άλλαξαν και εκφράστηκαν έντονες αντιδράσεις από την αριστερή πλατφόρμα.

Χαρακτηριστική η εμφάνιση του Παναγιώτη Λαφαζάνη φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. Βεβαίως, εύλογο είναι το ερώτημα, εάν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα τόλμαγε να ρίξει την κυβέρνηση!

Αλήθεια Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα τόλμαγες να ρίξεις την κυβέρνηση επειδή δεν σου αρέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...