ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτελεί την “αστεία” είδηση της ημέρας. Ο Νότης Μηταράκης, άσκησε κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέδιο.
«Υπάρχει ένα κλίμα γηπέδου, ένας ενθουσιασμός, αλλά το ερώτημα είναι όταν φύγουν τα σύννεφα ποια είναι η πραγματικότητα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Νότης Μηταράκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup.
Επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως δεν έχει σχέδιο, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη και το κείμενο του Μοσκοβισί το οποίο εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει, είχε μέτρα λιτότητας.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη ΝΔ, τόνισε πως στο κόμμα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για τη στρατηγική της επόμενης μέρας.
























































