ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα είμαστε συνεπείς στο σύνολο των προγραμματικών μας δεσμεύσεων», επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.
«Δεν πάμε, για να τα “σπάσουμε”, πάμε για να επιτύχουμε μία αμοιβαία επωφελή λύση και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη συνολικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι οι στιγμές είναι ιστορικές, είναι δύσκολες όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλα τα μέλη της σημερινής Ευρώπης.
«Κατά συνέπεια, ο καθένας θα κριθεί. Αν κάποιοι αναλάβουν την ευθύνη να έχουν μία άτεγκτη στάση απέναντι στη χώρα μας, την ίδια στιγμή αναλαμβάνουν την ευθύνη να αποδομήσουν την ίδια την Ευρώπη, να ρισκάρουν την ίδια την προοπτική της. Ήδη, ο ευρωπαϊκός χώρος, τα ευρωπαϊκά κράτη συζητούν πάνω στην τελευταία πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτό θα ήταν αδιανόητο, πριν από λίγες ημέρες», επισήμανε.
Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι τελικά δεν θα επιβληθεί η γερμανική ακαμψία.
























































