Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο “παρά πέντε” του Eurogroup

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο “παρά πέντε” του Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με καθυστέρηση 90 λεπτών, στις 17:30, θα ξεκινήσουν οι εργασίες του Eurogroup. Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, η ώρα έναρξης άλλαξε για την καλύτερη προετοιμασία της συνεδρίασης και την πραγματοποίηση διμερών συναντήσεων

Στις 17.30 αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για προετοιμασία και για διμερείς συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών Οικονομικών, σύμφωνα με πηγές της ΕΕ.

Σε μια ύστατη προσπάθεια για επίτευξη συμφωνίας επί του ελληνικού αιτήματος στο σημερινό Eurogroup συγκλίθηκε τετραμερής συνάντηση Λαγκάρντ – Ντάισελμπλουμ – Βαρουφάκη – Σόιμπλε πριν την έναρξη των εργασιών του Εurogroup.

Λίγο νωρίτερα, η εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ότι η Γερμανία θεωρεί το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης σημείο εκκίνησης για συζητήσεις.

«Κατά την άποψη της γερμανικής κυβέρνησης (το ελληνικό αίτημα) δεν είναι ακόμη επαρκές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Βιρτς στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, όμως «θεωρείται ένα σημείο εκκίνησης για άλλες συζητήσεις».

Σε «λευκό καπνό» ελπίζει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος τόνισε ότι η προσπάθεια από την Ελλάδα έχει γίνει και είναι θέμα των εταίρων τώρα να ανταποκριθούν, σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του στον χώρο της συνεδρίασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για πρόεδρος του Eurogroup

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Γερμανία: Το άκρως απόρρητο σχέδιο πολέμου κατά της Ρωσίας και η επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...