ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις Ιταλοί σκιέρ έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το μεσημέρι στις Ελβετικές Άλπεις από πτώση χιονοστιβάδας, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν.
Οι πέντε Ιταλοί , δύο γυναίκες και τρεις άνδρες, έκαναν σκι στα σύνορα μεταξύ της Ελβετίας και της Ιταλίας, όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα λίγο μετά τομεσημέρι του Σαββάτου στο Κολ ντε Γκραντ Σαντ.
Οι πέντε σκιέρ εντοπίστηκαν αρχικά ζωντανοί και οι τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση σε κοντινά νοσοκομεία, αλλά τελικά οι δύο γυναίκες και ο ένας άνδρας εξέπνευσαν.
Οι σκιέρ κινούνταν εκτός πίστας, όταν ένας όγκος χιονιού πλάτους 80 μέτρων και μήκους 300 μέτρων τους παρέσυρε. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί λόγω χιονοστιβάδων από την έναρξη της σεζόν στις Ελβετικές Άλπεις.






















































