ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bέρνερ Χόγιερ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), θα εξετάσει την περαιτέρω χορήγηση κεφαλαίων στην Ελλάδα, «αν υπάρχουν καλά και βιώσιμα προγράμματα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΕπ, Bέρνερ Χόγιερ.
Παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση της Τράπεζας, την Δευτέρα, στις Βρυξέλλες, ο κ. Χόγιερ είπε ακόμη ότι τα συνολικά ποσά που έχουν εκταμιευθεί ανέρχονται σε 16,9 δις ευρώ που σημαίνει 9,4% του ελληνικού ΑΕΠ.
Ωστόσο διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν προβλέπονται νέα προγράμματα προς χρηματοδότηση στην Ελλάδα, αλλά σημείωσε ότι τα ποσά που έχουν δεσμευθεί στην Ελλάδα “κόβουν την ανάσα”, σημειώνοντας τεράστια αύξηση την τελευταία διετία.
«Στην Ελλάδα είχαμε δραστηριότητες πριν από την κρίση, ήμασταν αυτοί που παρέμειναν στη διάρκεια της κρίσης και πρόθεση μας είναι να παραμείνουμε και μετά την κρίση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΕπ.
Σύμφωνα με τον κ Χόγιερ , καθοριστική είναι η διαδικασία που ξεκίνησε την Παρασκευή με την απόφαση του Γιουρογκρούπ και όπως είπε:” Ελπίζω ότι θα καταλήξει σε πρακτικά αποτελέσματα τους επόμενους τέσσερις μήνες ενώ εξίσου σημαντικές είναι οι επόμενες 24 ώρες μέχρι η συμφωνία να οριστικοποιηθεί”.























































