Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γερμανική Bild λέει “όχι” στην Ελλάδα – Εμείς απαντάμε “ΟΧΙ” στα γερμανικά προϊόντα!

Η γερμανική Bild λέει “όχι” στην Ελλάδα – Εμείς απαντάμε “ΟΧΙ” στα γερμανικά προϊόντα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εφημερίδα Bild, Μνημόνιο,

Εκστρατεία κατά της Ελλάδας ξεκίνησε η γερμανική τσοντοφυλλάδα Bild, με στόχο τον επηρεασμό των Γερμανών βουλευτών στην αυριανή ψηφοφορία για την έγκριση επέκτασης του ελληνικού προγράμματος.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο «ΟΧΙ: Άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες», ενώ καλεί τους αναγνώστες να τυπώσουν το πρωτοσέλιδο ΟΧΙ από το site της, να διαδηλώσουν και να στείλουν μία selfie φωτογραφία τους με το ΟΧΙ στο email της γερμανικής εφημερίδας. «Την Παρασκευή, η Bundestag θα διαθέσει κι άλλα δισεκατομμύρια στην Αθήνα. ΟΧΙ! σε νέα ύψους δισεκατομμυρίων – δώρα στην Ελλάδα!» σημειώνεται.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμφιβάλλει για τη βούληση των Ελλήνων και δικαίως γιατί οι Έλληνες φαίνεται να μην έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε χθες ότι τον Ιούλιο η χώρα του θα χρειαστεί και νέα βοήθεια, ενώ επανέφερε και το θέμα του κουρέματος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι χρεοκοπημένες ελληνικές κυβερνήσεις έχουν δεχθεί ήδη 250 δισ. ευρώ, με το γερμανικό μερίδιο να προσεγγίζει τα 80 δισ. ευρώ.

Και εμείς λέμε ΟΧΙ στα γερμανικά προϊόντα! Μποϋκοτάζ! Να χρεοκοπήσουν οι γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα…

nein (1)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Ο… ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...