ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τοποθετούνται μέρα με τη μέρα οι νέοι γενικοί Γραμματείς στα υπουργεία. Ο Νίκος Φράγκος, καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρουσιάσει επισήμως την Τετάρτη, σε συνέντευξη Τύπου τους νέους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Φράγκος ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα ως λέκτορας στο Ohio State University Columbus. Διετέλεσε ακολούθως αναπληρωτής καθηγητήςστο HOFSTRA University της Νέας Υόρκης. Στην Νέα Υόρκη εργάστηκε και ως αναλογιστής (senior actuary).
Ο κ. Φράγκος τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του μεταπτυχιακού διατμηματικού προγράμματος στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Επιστήμη.
























































