ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για διαφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης.
Ο βουλευτής του κόμματος του Πάνου Καμμένου προβλημάτισε με τις δηλώσεις του ενώ είπε ακόμα πως «στηρίζουμε την κυβέρνηση, την παρακολουθούμε και την ελέγχουμε».
Όπως τόνισε μιλώντας στον Realfm οι ΑΝΕΛ «διαφωνούν με τη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, θέμα που αποτελεί κόκκινη γραμμή».
Αναφορικά με το θέμα με τα αποθεματικά των ταμείων είπε πως πάντα γινόταν το ίδιο πράγμα ενώ σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ είπε πως «δόθηκε μια αύξηση- τροφείο χωρίς να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς να προκαλέσει την αύξηση των τιμολογίων».
Όπως είπε το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη. «Παρακολουθούμε και δεν μιλάμε, περιμένουμε να δούμε πού το πάει η πολιτική διαπραγμάτευση του κ. Βαρουφάκη» και πρόσθεσε πως «περιμένουμε να τελειώσει το τετράμηνο».
Τέλος είπε πως υπάρχει διαφωνία σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
























































