Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπανδρέου διαμαρτύρεται ότι η Παναρίτη τον συκοφαντεί

Ο Παπανδρέου διαμαρτύρεται ότι η Παναρίτη τον συκοφαντεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όσο η κ. Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της, «εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία» τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παναρίτη, ότι επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου «νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή», όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση του Κινήματος.

«Έχουν ήδη παρέλθει κάποια 24ωρα από την “αποκάλυψη” που ήθελε νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή!

Παρά ταύτα, στοιχεία δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ρωτάμε, λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές; Όσο η κ. Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και “φλερτάρει” με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί

Συγκλονιστικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή

Τραμπ: «Εγώ ώθησα το Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν» – «Αν δεν είχαμε επιτεθεί, θα είχαμε πυρηνικό πόλεμο

Έξαλλος ο Τραμπ με Σάντσεθ και Στάρμερ: Απειλεί με διακοπή εμπορικών σχέσεων με την Ισπανία και τρολάρει τον Βρετανό πρωθυπουργό

Σε τζαμί του Βερολίνου έκλαψαν τον Αχιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...