ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μέτρο που πρότεινε ο Γιάνης Βαρουφάκης για μυστικούς εφοριακούς για το ΦΠΑ (φοιτητές, τουρίστες) έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Είναι βασισμένο στις πρακτικές που ακολουθεί επί σειρά ετών το αμερικανικό ΣΔΟΕ, το γνωστό IRS, το οποίο ως γνωστόν είναι ο φόβος και ο τρόμος ακόμα και των πιο μεγάλων επιχειρήσεων.
Το IRS επιστρατεύει τους αποκαλούμενους whistleblowers, οι οποίοι αναφέρουν τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής, που πέφτουν στην αντίληψη τους. Ποια είναι η αμοιβή τους; Διόλου ευκαταφρόνητη, αφού φτάνει στο 30% των φόρων και προστίμων που «πέφτουν» στις συγκεκριμένες υποθέσεις.
Η ανάλυση αυτής της πρότασης δεν αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον κ. Βαρουφάκη στην επιστολή που έστειλε χθες με τα 6 συν 1 μέτρα-μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup.
Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στα τέλη Φλεβάρη για το θέμα αυτό στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, λέγοντας πως θα χρησιμοποιήσουν έξυπνες μεθόδους ελέγχου στα πρότυπα των ΗΠΑ προαναγγέλλοντας ουσιαστικά όσα πρότεινε ανάμεσα στις επτά μεταρρυθμίσεις που απέστειλε την Παρασκευή στον πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Πηγή: koutipandoras.gr























































