Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σόιμπλε: Η Ελλάδα να αφήσει τις μονομερείς ενέργειες

Σόιμπλε: Η Ελλάδα να αφήσει τις μονομερείς ενέργειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση έφτασε στο Eurogroup ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η συζήτησή μας αφορά την κατάσταση και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού. Οσον αφορά τα υπόλοιπα έχουν συζητηθεί στο προηγούμενο Eurogroup, αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν έγιναν πολλά πράγματα. Συζητάμε για τα δεδομένα της Ελλάδας, είπε ο Β. Σόιμπλε.

Οι Έλληνες θα πρέπει να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί και θα πρέπει να αφήσουν τις μονομερείς αλλαγές που δεν έχουν συμφωνήσει με την τρόικα.

«Στην Ευρώπη έχουμε ελευθερία λόγου, αλλά σε αυτή τη συνεδρίαση δεν θα αποφασίσουμε για δημοψήφισμα», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Η Διεθνής Διαφάνεια για τη διαφθορά στην Ελλάδα: Παραμένει στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...