ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ασφυκτικές πιέσεις των Ευρωπαίων προς την Αθήνα δεν έχουν τέλος αφού μετά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που έθεσε ως προϋπόθεση για την οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας το να υπάρξει συμφωνία των διεθνών πιστωτών ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της για την προώθηση μεταρρυθμίσεων και ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ξεκαθάρισε πως τα τεχνικά κλιμάκια πρέπει να βρεθούν στην Αθήνα.
Μιλώντας μετά από τη συνεδρίαση του ECOFIN, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει χρήματα αν δεν κάνει προσπάθειες και τόνισε ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν μόνο εφόσον οι «άνθρωποί μας θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Αθήνα».
«Οι διαβουλεύσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς πρέπει να ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη, και στην Αθήνα διαφορετικά χάνουμε την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά μας» πρόσθεσε με νόημα.
«Αν δεν μεταβούν στην Αθήνα, τότε δεν θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις» τόνισε με νόημα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ, προειδοποίησε ότι αν δεν προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση σε μεταρρυθμίσεις οι αγορές θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους.
Εξάλλου, ο πρόεδρος του Eurogroup, υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι αν δεν ξεκινήσει η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων η Ελλάδα δεν θα λάβει χρήματα.
























































