ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταξίδι – μήνυμα στη Γερμανία και τις Βρυξέλλες την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στο… λάκκο των λεόντων του Βερολίνου με την Άνγκελα Μέρκελ, θα πραγματοποιήσουν οι στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα στην Κίνα.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς ταξιδεύουν τη Δευτέρα στη χώρα του Σινικού Τείχους για να προετοιμάσουν την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού. Η επίσκεψη αναμένεται να έχει οικονομικό, πολιτικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο.
Ωστόσο, η χρονική επιλογή του ταξιδιού δεν είναι τυχαία αλλά έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία, καθώς από την κυβέρνηση επιχειρούν να υπογραμμίσουν την δεδηλωμένη πρόθεση της χώρας να μην περιοριστεί στην ευρωπαϊκή επικράτεια για την αναζήτηση συμμαχιών σε οικονομικό επίπεδο.
























































