ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση του πως σύντομα η ελληνική κυβέρνηση θα παραθέσει πλήρη λίστα απτών μεταρρυθμίσεων στους εταίρους της, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από το έδρανο της μικρής ολομέλειας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Ο Πρόεδρος Γιούνκερ που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου, μετέφερε την δέσμευση του πρωθυπουργού για παρουσίαση των επίμαχων μεταρρυθμίσεων την Παρασκευή ή την Δευτέρα, έτσι ώστε να εξεταστούν από τις τεχνικές ομάδες και φτάσουμε σε κάποια τελική απόφαση.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γιούνκερ δήλωσε τα εξής: «Η Ελλάδα πρέπει να μας παρουσιάσει έναν κατάλογο με άμεσα υλοποιήσιμες μεταρρυθμίσεις.
Συνομίλησα με τον πρωθυπουργό Τσίπρα χθες το βράδυ και μου ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να παρουσιάσει έναν πλήρη κατάλογο τη Παρασκευή ή την ερχόμενη Δευτέρα.»
«Ο κατάλογος θα εξεταστεί από τεχνικές ομάδες που θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη συγκέντρωσης στοιχείων στην Αθήνα και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να τον εξετάσουν πολύ προσεκτικά και να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»
«Ήμουν πολύ απαισιόδοξος τις προηγούμενες εβδομάδες γιατί δεν υπήρχε κανέναν βήμα προόδου αλλά τώρα περάσαμε ευτυχώς σε μια διαδικασία εξομάλυνσης και ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε ένα αίσιο τέλος για την αγαπημένη μου Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.»
























































