ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Θεσσαλονίκη,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό θυμάτων του bullying, με αφορμή τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
«Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται και όχι όταν τα σκοτώνουν», ήταν το κεντρικό σύνθημα γραμμένο σε ένα πανό, στη διαμαρτυρία, στην οποία συμμετείχαν μέλη εθελοντικής ομάδας για την αντιμετώπιση του φαινομένου του εκφοβισμού.
Η διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε μπροστά στον Λευκό Πύργο διοργανώνεται για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη μέσω της κοινότητας «Καταδικάζουμε τον εκφοβισμό» στο Facebook με το μήνυμα «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!».























































