ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκηνοθετημένο δημοσίευμα της Bild – Που κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους

Σκηνοθετημένο δημοσίευμα της Bild – Που κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι κατέχει τα σκήπτρα του κίτρινου τύπου η γερμανική φυλλάδα Bild, δημοσιεύει ένα κακο-σκηνοθετημένο φωτορεπορτάζ , για το που κρύβουν οι Έλληνες τα λεφτά τους επειδή φοβούνται Grexit.

Με τον τίτλο «Δείτε πού κρύβουν οι Ελληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit» η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει κάτι που ομοιάζει με «συμβουλές προς επίδοξους διαρρήκτες ώστε να αρπάξουν τα χρήματα ενός πανικόβλητου λαού».

H Bild παρουσιάζει στο ρεπορτάζ της προφανώς ανύπαρκτα πρόσωπα και σκηνοθετημένες φωτογραφίες , από ένα 39χρονο DJ, τον Βαγγέλη, που κρύβει 2.000 ευρώ στην κουζίνα του.
Ο δημοσιογράφος της φυλλάδας , όμως, μπερδεύεται από το ψέμα του και ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας ο DJ λέγεται Βαγγέλης και είναι 39 ετών στο κείμενο αναφέρεται ως Γιάννης ετών 32 που δηλώνει πως τράβηξε τα 2.000 ευρώ για να τα κρύψει στα ντουλάπια του επειδή στη χώρα υπάρχει πανικός.

1

Παρόμοιες είναι και οι άλλες δήθεν μαρτυρίες από την συνταξιούχο Αννα Τ., που δήθεν κρύβει σε μια γλάστρα 3.000 ευρώ και την 53χρονη Δήμητρα Δ. που κρύβει 10.000 ευρώ ανάμεσα σε κρυστάλλινα ποτήρια.

2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Ένας Γερμανός εμπνευστής των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί

Ο Νίκος Δένδιας δεν ξεχνά τη σφαγή στο Δίστομο (10/6/1944): Η Γερμανία ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr