ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο
Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία - Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για την Παιδεία.
«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του “Ποτέ – Ποτέ”, αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές σε non paper.
Σημείωσαν ακόμη ότι «αυτό που δεν θυμάται όμως, σε αντίθεση με τους πολίτες, είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία».
Συνεχίζοντας στον ίδιο έντονο τόνο, οι ίδιες πηγές κατέληξαν: «Η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα “στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες”, μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα “μυστικά του βάλτου”!…».
























































