ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Η κυβέρνηση θα πάρει τις καταθέσεις των πολιτών

Άδωνις: Η κυβέρνηση θα πάρει τις καταθέσεις των πολιτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση, ενώ με αφορμή τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των Δήμων, προέβλεψε πως η κυβέρνηση θα πάρει και τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών για να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις του Απριλίου.

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στο Γιάνη Βαρουφάκη χαρακτηρίζοντας τον «φρενοβλαβή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι «όσο αυτοί διαπραγματεύονται οι καθημερινοί άνθρωποι καταστρέφονται».

Προέτρεψε τον κ. Τσίπρα να κλείσει άμεσα τη συμφωνία με τους δανειστές και να τη φέρει στη Βουλή λέγοντας πως αν πάει σε εκλογές θα γίνουν υπό καθεστώς χρεοκοπίας με τον κόσμο να πεινάει στους δρόμους.

Δήλωσε τέλος: «Εγώ ευγένεια με αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να έχω πια. Αν συνεχίσουν έτσι, θα κλείσω την επιχείρησή μου μετά από 40 χρόνια».

Έλεος βρε Άδωνι, 40 χρονών είσαι εσύ, έχεις και επιχείριση 40 χρόνια;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...