ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία θα συνεχίσει να πιέσει για δημοσιονομική εξυγίανση και οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ευρωζώνη παρά τη διεθνή πίεση να οπισθοχωρήσει.
Τα παραπάνω δήλωσε την Τετάρτη η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, φέρνοντας την Ιρλανδία ως παράδειγμα ότι οι προσπάθειες αποφέρουν καρπούς.
Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, κατά την ομιλία της σε οικονομικό φόρουμ, η κυρία Μέρκελ δεν έκανε κάποια αναφορά στην Ελλάδα, αλλά τόνισε ότι η Ευρώπη είναι σήμερα σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν.
«Πιστεύω ακράδαντα πως δεν έχουμε βγει ακόμα από το τούνελ», ανέφερε, τονίζοντας πως ο αρνητικός αντίκτυπος από τα πολύ χαμηλά επιτόκια και τις πολύ χαμηλές τιμές στο αργό είναι ο κίνδυνος ότι κάποιο μπορεί να σταματήσουν να πιέζουν για μεταρρυθμίσεις.























































