ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο χρόνος τελειώνει, είναι εξοργιστικό που δεν υπάρχει πρόοδος για την Ελλάδα, τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του γερμανικού υπουργείου οικονομικών Μάρτιν Γέγκερ, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση.
«Περιμένουμε τις προτάσεις και τις περιμένουμε εδώ και εβδομάδες. Είναι εξοργιστικό αλλά είμαστε υπομονετικοί», τόνισε.
Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπογραμμίζει ότι οι Ελληνες απέχουν ακόμη από μια ολοκληρωμένη πρόταση μεταρρυθμίσεων, παρά τις προσδοκίες για το αντίθετο.
«Στόχος μας είναι να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες κάτι θα αλλάξει για να υπάρξει πρόοδος στη συνάντηση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης στις 11 Μαΐου», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.























































