Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνημα Γιώργου: Στις Κάννες ο ρόλος του Βενιζέλου “έγινε απόλυτα γνωστός”

Κίνημα Γιώργου: Στις Κάννες ο ρόλος του Βενιζέλου “έγινε απόλυτα γνωστός”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ευθείες κατηγορίες κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, για το ρόλο του στην υπόθεση των Καννών, διατυπώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και με αφορμή όσα είπε ο κ. Βενιζέλος για το συγκεκριμένο θέμα και τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό.

Προειδοποιεί επίσης τον κ. Βενιζέλο να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στις Κάννες και στο δημοψήφισμα «εκεί που», όπως τονίζεται, «ο ρόλος του έγινε απόλυτα γνωστός».

Υπάρχουν και σκληρότερες αναφορές, οι οποίες καταλογίζουν στον κ. Βενιζέλο «συμπόρευση με εξωγενείς δυνάμεις» που χρησιμοποίησαν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία «ως αφορμή προσωπικών διευθετήσεων και τελικά, προς βλάβη της δημοκρατικής παράταξης. Για να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν».

Σχετικά με τα σχόλια του κ. Βενιζέλου για τη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως, όταν επιχειρεί να συνδέσει τα των Καννών και του δημοψηφίσματος με συνειρμούς για τον κ. Τσίπρα και μια επιβεβλημένη επίσκεψη για τη στήριξη της χώρας και μόνο, να έχει υπόψη του ότι αυτό δεν συγκρίνεται, σε καμία περίπτωση με την πλήρη ταύτιση που επέβαλε ο ίδιος στη δημοκρατική παράταξη «με τη δεξιά διακυβέρνηση του κ. Σαμαρά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο κ. Βενιζέλος, θα ήταν καλό να είναι πολύ προσεκτικός, όταν – για προσωπικούς του και ευνόητους λόγους – αναφέρεται στα περί Καννών και περί δημοψηφίσματος.

Εκεί που ο ρόλος του έγινε απόλυτα γνωστός.

Όταν τότε, η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία με τον πιο άμεσο και δημοκρατικό τρόπο, χρησιμοποιήθηκε σε συμπόρευση με εξωγενείς δυνάμεις, ως αφορμή προσωπικών διευθετήσεων και τελικά, προς βλάβη της δημοκρατικής παράταξης. Για να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν.

Και επίσης, να έχει υπόψη του, όταν επιχειρεί να τα συνδέσει με συνειρμούς για τον κ. Τσίπρα, ότι μια επιβεβλημένη για τη στήριξη και μόνον της χώρας επίσκεψη επουδενί συγκρίνεται με την πλήρη ταύτιση, που επιχείρησε προσωπικά να επιβάλει, της δημοκρατικής παράταξης με την δεξιά διακυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Βενιζέλος για αναθεώρηση Συντάγματος: Η χώρα πρέπει πρώτα να καταστεί διακυβερνήσιμη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...