ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Σε σχέση ο Πασχάλης Τσαρούχας με την Κατερίνα Νοτοπούλου - Το έκανε γνωστό ο ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση επικαλείται προσχηματικό λόγο τις διαφωνίες στην Τρόικα για να μην φέρει το πολυνομοσχέδιο υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας το non paper της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχασε χρόνο, έχασε ευκαιρίες και βρήκε νέο πρόσχημα, για να μην φέρει προς ψήφιση το Πολυνομοσχέδιο» καθώς επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα.
«Πραγματικός, όμως, λόγος είναι η εσωτερική διαφωνία μέσα στο κόμμα τους!» τόνισε ο κ. Καραγκούνης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «τώρα κατάλαβε ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στην τρόικα, όταν αυτές υφίστανται εδώ και χρόνια».
Καταλήγοντας σημειώνει: «Αλλά η αγωνία της Ελλάδας παραμένει και η οικονομική παράλυση συνεχίζεται λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και να καταλάβει τι γίνεται και να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις».























































