ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτα θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και μετά τα χρέη, επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπλοφάρει.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση βάζει κόκκινες γραμμές στο ασφαλιστικό, καθώς και ότι αυτήν την περίοδο οι συντάξεις δεν θα μειωθούν.
Σχολιάζοντας τα περί εμβάσματος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα στο εξωτερικό, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι μέσα από προσωπικές επιθέσεις προσπαθεί να βγει από την αφάνεια.
«Είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι χωρίς ρύθμιση του χρέους δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.
Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ τόνισε ότι θα καταργηθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος είναι να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
























































