ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέκος Φλαμπουράρης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων και δανειστών της εξέφρασε από το βήμα συνεδρίου με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
Αναφερόμενος στη θετική ειδησεογραφία των ημερών σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε χαρακτηριστικά:
“Τα νέα μπορεί να λέγονται νέα, αλλά είναι παλιά, είναι νέα που δείχνουν ότι μια σταθερή στάση στις θέσεις μας σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις θα είχε, έχει και θα έχει αποτελέσματα”.
Όπως πρόσθεσε, “να είστε σίγουροι ότι και συμφωνία θα κλειστεί και η χρηματοδότηση, η χρηματοροή, θα ξεκινήσει και να είστε έτοιμοι με τις ιδέες σας και τις παρεμβάσεις σας να συμβάλλετε καθοριστικά στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, την παραγωγική ανασυγκρότησή της.
Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς μια τέτοια αναβάθμιση κανένα από τα κρίσιμα θέματα, τα οποία ταλανίζουν την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στον βαθμό που δεν θα αυξηθεί το παραγόμενο προϊόν.
Νομίζω ότι το σήμα που δίνουν τα αποτελέσματα που θα έχουμε, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα είναι ευχάριστο και αποτελεσματικό”.
























































