Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάλεσμα Σουλτς στην Ελλάδα να αποδεχθεί τις προτάσεις των Ευρωπαίων εταίρων

Κάλεσμα Σουλτς στην Ελλάδα να αποδεχθεί τις προτάσεις των Ευρωπαίων εταίρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Χτίσαμε γέφυρες αλλά και η άλλη πλευρά πρέπει να τις περάσει», ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καλώντας την ελληνική πλευρά να αποδεχθεί τις προτάσεις των Ευρωπαίων εταίρων.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις βαίνουν καλώς, ο Μάρτιν Σουλτς μέσω της Βορειογερμανικής Ραδιοφωνίας (NDR), ζητά από την ελληνική πλευρά να δεχθεί τις προτάσεις, για να αποφευχθεί το Grexit.

«Καλά θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τις προτάσεις που της έχουν γίνει από την ευρωζώνη, τόνισε και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλοί που ξεχειλίζουν από καλή διάθεση απέναντι στους Έλληνες. Τόσο εδώ όσο και στις πατρίδες τους επικρίνονται ως “φίλοι της Ελλάδας”, ότι δείχνουν κατανόηση για το ελληνικό πρόβλημα και τον Τσίπρα, για να πω μόνο μερικά από όσα λέγονται.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ κι εγώ προσπαθήσαμε εντατικά να χτίσουμε γέφυρες. Αλλά και η άλλη πλευρά θα πρέπει να θέλει να περάσει αυτές τις γέφυρες».

«Θα ήμουν ευτυχής εάν στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων μιας αριστερής κυβέρνησης συμπεριλαμβάνονταν και ένα φορολογικό σχέδιο, που να καλεί τους πραγματικά πλούσιους να συμβάλουν στη έξοδο από την κρίση όπως έχει ζητηθεί εδώ και καιρό από τους απλούς πολίτες», επεσήμανε

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε, παράλληλα, πως ο χρόνος τελειώνει, αν και φαίνεται πως η Ελλάδα δείχνει την διάθεση και κινητικότητα να βρεθεί λύση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλέξης Τσίπρας για αγρότες: «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr