ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργείο Υγείας,

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ο Ερντογάν λόγω Τραμπ αποθρασύνθηκε και διέταξε τους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους αλλιώς θα πεθάνουν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα αφήσει τελικά… ασυνόδευτη την Αγία Βαρβάρα.
Ο υπουργός Υγείας είχε αρχικά ανακοινώσει ότι το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφτεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας για να παραστεί στην περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας εντός του ιδρύματος.
Επρόκειτο φυσικά για πρωτοφανή συμπεριφορά από έναν σοσιαλιστή ή αριστερό, αφού τόσο ο σοσιαλισμός όσο και η αριστερά ευρύτερα καταπολεμούν -υποτίθεται- τις δεισιδαιμονίες της λαϊκής θρησκευτικότητας.
Και ενώ υπήρχε μεγάλη μουρμούρα για όλες αυτές τις περιφορές λειψάνων, τόσο μεταξύ του κόσμου της Αριστεράς, όσο και του ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού εκλογικού σώματος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τελικά θυμήθηκε ότι είχε μία άλλη πολύ σημαντική υποχρέωση.
Συγκεκριμένα, θυμήθηκε ότι έπρεπε να πάει στη Γενεύη για μία διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έτσι η εμφάνισή του στο νοσοκομείο δεν θα πραγματοποιηθεί, η αριστερά και η δημοκρατική παράταξη δεν θα διασυρθούν σε συμπεριφορές ξένες προς το σοσιαλιστικό αξιακό σύστημα.























































