Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: “Χάλκινη” η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 81-77 την Φενέρμπαχτσε

Euroleague: “Χάλκινη” η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 81-77 την Φενέρμπαχτσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση στην Euroleague, νικώντας με 81-77 στο μικρό τελικό της Μαδρίτης την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 ο «μαθητής» Δημήτρης Ιτούδης νίκησε τον «δάσκαλό» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 86-80 και η «αρκούδα» κατέλαβε την τρίτη θέση απέναντι στην Ούλκερ, που συμμετείχε σε φάιναλ-4 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι νικητές είχαν βρεθεί να προηγούνται ακόμη και με διαφορά 28 πόντων (54-26), την οποία έχασαν όταν οι Τούρκοι ισοφάρισαν αρχικά σε 70-70 στο 35΄ με τρίποντο του Ζήση και στη συνέχεια σε 77-77 με τον Μπιέλιτσα, τρία λεπτά πριν τη λήξη του «μικρού τελικού».

Τότε όμως δύο λάθη της Φενέρ στην επίθεση και το «κρύο αίμα» των παικτών της ΤΣΣΚΑ στις βολές έφεραν το 81-77, ενώ το τρίποντο του Νίκολς «σκότωσε» τις αντίπαλες ελπίδες για μια επική ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ ήταν ο Ντε Κολό με 17 πόντους, ενώ από τους Τούρκους το «πολυβόλο» Γκάουντλοκ σταμάτησε στους 24 και ο Ζήσης είχε 12 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέγραψε στα social media τις φωτογραφίες του με τους Μπακς

Παγκόσμιο Κύπελλο 2027: Πορτογαλία-Ελλάδα 68-76

Euroleague: Δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός 91-80 από τον Ερυθρό Αστέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr