ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
Ρωσία: Η απόφαση για το πολιτικό άσυλο στον Άσαντ είναι οριστική
Αθήνα: Τα μέτρα του Χάρη Δούκα για την ανακούφιση των νοικοκυριών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προκαλεί και πάλι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη οι εταίροι να εξετάσουν την εκταμίευση περαιτέρω βοήθειας στην Ελλάδα, καθώς η Αθήνα έχει ήδη υποσχεθεί μεταρρυθμίσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα.
“Η Ελλάδα δεσμεύθηκε να εκπληρώσει το πρόγραμμα στις 20 Φλεβάρη και κατά συνέπεια δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συζητάμε για εναλλακτικές”, αναφέρει χαρακτηριστικά,ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε ραδιοφωνική συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο να διασωθεί ή να χρεοκοπήσει.
Σημείωσε όμως ότι η Ελλάδα “έχει πολλή δουλειά” μπροστά της.
Αναφερόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών του G7, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Δρέσδη, είπε ότι”δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδας.























































