ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Νίκος Κοτζιάς,

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εκδήλωση με τίτλο «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα και στον ΣΥΡΙΖΑ», η οποία διοργανώνεται από την γερμανική Αριστερά (Die Linke) στο Μαρβούργο της Έσσης θα παρευρεθεί την ερχόμενη Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της τοπικής εφημερίδας «Oberhessische Presse».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κοτζιάς θα συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς Βόλφγκανγκ Γκέρκε, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζίνα Πιτς να ερμηνεύει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος έχει φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του γειτονικού Γκίσεν, έχει εργαστεί ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου, ενώ ήταν μέλος της Ερευνητικής Ομάδας για την ΕΕ.























































