ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Brussels Group, Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του Brussels Group, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι «κλείδωσε» η συμφωνία για τον ΦΠΑ.
Κύκλοι προσκείμενοι στις συζητήσεις επισημαίνουν ότι ότι σε γενικές γραμμές ο ρυθμός των διαβουλεύσεων επιταχύνεται και η σταδιακή επίτευξη συμφωνίας στο τεχνικό επίπεδο θεωρείται εφικτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τις Βρυξέλλες, οι συζητήσεις βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία στο θέμα του ΦΠΑ και ειδικότερα στην κατεύθυνση να υπάρξουν τέσσερις συντελεστές, με τα τρόφιμα στον χαμηλότερο συντελεστή, στο 7%.
Σκληρό πόκερ σε δύο μέτωπα
Την ίδια ώρα, εκτός του ΦΠΑ στο τραπέζι του Brussels Group βρίσκονται, ακόμη, το συνταξιοδοτικό σύστημα, η λειτουργία της Δικαιοσύνης, των αγορών, αλλά και του τραπεζικού συστήματος.
Η διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο, ενώ, όλες οι πλευρές φαίνεται πως συμφωνούν ότι οι συζητήσεις προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της πολιτικής διαπραγμάτευσης ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να έχει το βράδυ, τηλεδιάσκεψη με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.
Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των τριών Ευρωπαίων ηγετών μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ενώ, έρχεται σε μια περίοδο που υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες για πολιτική λύση στο ελληνικό ζήτημα.























































