ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πτωτικά κινήθηκε, για όγδοο μήνα τον Μάιο, το ποσοστό της ανεργίας στη Γερμανία, με τις επιχειρήσεις να προχωρούν σε περισσότερες προσλήψεις καθώς προσδοκούν ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 6.000 στα 2,79 εκατομμύρια σε εποχικά προσαρμοσμένη βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία της ομοσπονδιακής υπηρεσίας απασχόλησης.
Οικονομολόγοι ανέμεναν μείωση κατά 10.000. Το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε στο 6,4% – στο χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της Γερμανίας.
«Η δημιουργία θέσεων εργασίας αναμένεται να προχωρήσει με υγιείς ρυθμούς και να είναι σε θέση να απορροφήσει το αυξημένο επίπεδο μετανάστευσης καθώς και να μειώσει περαιτέρω την ανεργία τους επόμενους μήνες», σχολίασε ο Αλεξάντερ Κοχ, οικονομολόγος στην Raiffeisen Schweiz στη Ζυρίχη.























































