Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεκόπη για τις 22 Ιουνίου η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής

Διεκόπη για τις 22 Ιουνίου η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να μην παρασταθεί η πολιτική αγωγή για όσα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται μόνο για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αδαμαντία Οικονόμου.

Έτσι, μπορούν να παρασταθούν, οι συγγενείς των θυμάτων σε βάρος των κατηγορουμένων μόνο εάν υπάρχει επιμέρους εγκληματική πράξη.

«Πρέπει να κατηγορούνται ως συμμέτοχοι στην τέλεση συγκεκριμένου εγκλήματος. Η εγκληματική οργάνωση δεν είναι ένα αόριστο αδίκημα αλλά μορφοποιείται», είπε χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως η οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν μπορεί να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή σε βάρος των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά κλπ. αλλά μόνο για τον Γ. Ρουπακιά και των υπολοίπων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του.

Όπως είπε η ίδια η εισαγγελέας «θα πρέπει τα συγκεκριμένα μάλη να κατηγορούνται ως συναυτουργοί ή ως συμμέτοχοι στα εγκλήματα και στην προκειμένη περίπτωση η οικογένεια Φύσσα δικαιούται να παρασταθεί για το σχεδιασμό της δολοφονία του παιδιού τους για τον Γ. Ρουπακιά και τους άλλους κατηγορούμενους που φέρονται ως συνεργοί του».

Για τις 22 Ιουνίου διεκόπη η δική των μελών της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση – Η αλήθεια με νούμερα

Ο Νίκος Παππάς «στραγγάλισε» την Άγκυρα: Να αποκλειστεί η Τουρκία από το SAFE – «Η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου. Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με casus belli»

Μάγδα Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Αυτή είναι η Δικαιοσύνη, οι φασίστες δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...