ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα με αποδέκτες εντός και εκτός συνόρων έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ορκωμοσία των νέων Διπλωματικών Ακολούθων στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως ο ίδιος τόνισε, υπάρχουν «διαχρονικές συντεταγμένες της εξωτερικής μας πολιτικής» και στο σημείο αυτό επανέλαβε με νόημα τη γνωστή ρήση Καραμανλή «ανήκομεν εις την Δύσιν».
Όπως εξήγησε μάλιστα, αυτό σημαίνει ότι «είμαστε ένας Λαός ο οποίος συμμετέχει στον πολιτισμό της Δύσης, στη δημοκρατία της Δύσης, στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία, τη δημοκρατία του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Βεβαίως η πολιτική μας, και ιδίως η εξωτερική, είναι πολυδιάστατη».
Τέλος, υπογράμμισε ότι «πρέπει να είναι πολυδιάστατη για να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον πιο αποτελεσματικά. Δεν είναι μονοδιάστατη, δεν υπακούει σε εμμονές της στιγμής».
























































